Η προκήρυξη εισαγωγής στο Λιμενικό

Αιτήσεις από 1/2 έως 14/2/2023

Δημοσιεύθηκε: 27-01-2023

Εκδόθηκε η προκήρυξη εισαγωγής στο Λιμενικό.

Η προκήρυξη

Το χρονοδιάγραμμα

Όσοι/ες  επιθυμούν να εισαχθούν στις παραγωγικές Σχολές του Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ., συμπληρώνουν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση για την συμμετοχή στο διαγωνισμό εισαγωγής στην Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ή / και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, σε ηλεκτρονική εφαρμογή που θα λειτουργήσει ειδικά για το διαγωνισμό, τις ημερομηνίες από 01/02/2023 ημέρα Τετάρτη, έως και 14/02/2023 ημέρα Τρίτη. Μετά την 14/02/2023 δεν γίνονται δεκτές αιτήσεις συμμετοχής.Η διαδικασία υποβολής της ως άνω Αίτησης - Υπεύθυνης Δήλωσης, καθώς και των απαιτούμενων δικαιολογητικών, θα διεκπεραιώνεται ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ σύμφωνα με τις οδηγίες που παρέχονται στο συνημμένο στην παρούσα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α και χωρίς να αποστέλλεται ταχυδρομικά οιοδήποτε έγγραφο.

Η σύνταξη και έκδοση έως και 21/02/2023 ημέρα Τρίτη πίνακα υποψηφίων με ΕΛΛΙΠΗ δικαιολογητικά, στον οποίο πρέπει να αναγράφεται για κάθε υποψήφιο/α ποιες ακριβώς ελλείψεις / σφάλματα διαπιστώθηκαν.
Ο εν λόγω Πίνακας αναρτάται στην ιστοσελίδα του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. www.hcg.gr προς ενημέρωση των υποψηφίων.

Η προθεσμία για ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ υποβολή συμπληρωματικών δικαιολογητικών στην εφαρμογή του διαγωνισμού, από υποψηφίους/ες που περιλαμβάνονται στον ανωτέρω Πίνακα, ορίζεται από 22/02/2023 ημέρα Τετάρτη, μέχρι και την 28/02/2023 ημέρα Τρίτη.

Μετά τη λήψη συμπληρωματικών δικαιολογητικών (εντός της ταχθείσας προθεσμίας ηλεκτρονικής υποβολής τους, από υποψηφίους που αρχικά διαπιστώθηκαν ελλείψεις στα δικαιολογητικά τους) η έκδοση το αργότερο έως και την 07/03/2023 ημέρα Τρίτη τελικού Πίνακα υποψηφίων που γίνονται Δεκτοί για συμμετοχή στις προκαταρκτικές εξετάσεις του επόμενου Κεφαλαίου. Ο εν λόγω Πίνακας αναρτάται στην ιστοσελίδα του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. www.hcg.gr προς ενημέρωση των υποψηφίων.