Επιπλέον περιοχές για την εισαγωγή πληγέντων από φυσικές καταστροφές

Αιτήσεις εντός τριών εργάσιμων ημερών

Share on Facebook

Δημοσιεύθηκε: 05-10-2024

Στην απόφαση για την εισαγωγή πληγέντων από φυσικές καταστροφές στα ΑΕΙ προστέθηκαν οι νέες περιοχές που βλέπετε πιο κάτω. Υπάρχει προθεσμία τριών ημερών για να υποβληθούν οι αιτήσεις. Η προθεσμία λήγει την Τετάρτη 9/10.

Η απόφαση αναφέρει τα εξής:

1. Η υποπερ. δ) της περ. IV) της παρ. 1 του άρθρου 1 αντικαθίσταται ως εξής:

«δ) της Δημοτικής Ενότητας Τυχερού του Δήμου Σουφλίου της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου»

2. Μετά από την υποπερ. β) της περ. II) της παρ. 1 του άρθρου 1 προστίθεται υποπερ. γ) ως εξής:

«γ) των Πολεοδομικών Ενοτήτων «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΣΟΣ» και «ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ» του Δήμου Αχαρνών της Περ. Ενότητας Ανατολικής Αττικής»

3. Μετά από το άρθρο 2 προστίθεται άρθρο 2Α ως εξής:

«Άρθρο 2Α Τα δικαιολογητικά του άρθρου 2 της παρούσας, που απαιτούνται για την υπαγωγή των υποψηφίων της υποπερ. δ) της περ. IV) και της υποπερ. γ) της περ. II) της παρ. 1 του άρθρου 1 στο ειδικό ποσοστό του άρθρου 1 της παρούσας, κατατίθενται στις Διευθύνσεις Δευτερο βάθμιας Εκπαίδευσης που ανήκουν οι πληγείσες περιο χές εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας.

Ειδικά για την υποπερ. γ) της περ. II) της παρ. 1 του άρθρου 1, κατά την υποβολή των προβλεπόμενων δικαι- ολογητικών απαιτείται επιπλέον η προσκόμιση οποιουδήποτε δημόσιου εγγράφου προς απόδειξη της μόνιμης κατοικίας ή της διαμονής των υποψηφίων. Οι αρμόδιες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, εφόσον συγκεντρώσουν όλα τα σχετικά δικαιολογητικά θα προχωρήσουν άμεσα εντός μίας (1) εργάσιμης ημέρας στη σύνταξη ενός πίνακα με τους δικαιούχους υποψηφίους του άρθρου 1 και θα τους αποστείλουν έντυπα και ηλεκτρονικά στη Διεύθυνση Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, προκειμένου να διεξαχθεί η επιλογή τους με βάση το άρθρο 3 της παρούσας.»

Η απόφαση